Susu Ibu

Hi sis semua.. Nk tanya susu yg sedap utk bukan penggemar susu ni? boleh suggest x,susu yg ok.. Ada yg pernah minum susu lazz ni masa preggy, boleh share Feedback x? Terima kasih ♥️

Susu Ibu
19 Balas

Sy pregnant 15week, ada masalah sembelit, so sy try la susu lazz kurma bru 4hari.. Alhamdulillah. Mslah sy settle. Susu ni sedapp, lemak2 je,tk manis 😍, tambahan pula susu kambing susu no 2 slps susu ibu.. Memang terbaik.. 👍👍

Sy minun susu kurma farm fresh ja sis sebb sy bukan yg jenis minum susu, kalau minum ja mesti muntah, tapi alhamdulillah, sy amalkan susu kurma farm fresh dari awal hamil sampai kandungan dah 7bulan lebih, serasi dengan sy 🙂

Memang bagus susu tu sis... Mase trimester 1 sye x henti2 minum susu lazz ni sebab sye alahan teruk xleh makan nasi semua xleh telan.. So untuk kesihatan baby sye minum susu tu..sye minum original & kurma.. Selang seli

sblom ni sy enfamama dgn anmum. tp x selera tekak. Sy try plak lazz choco.. Alhamdulillah Kene tekak sy... bagus juga lazz ni sebab die susu kambing... takde bau pon. mmg sedap..

Penah try susu ni tpi x kene dgn tekak sye 😂 skarang tgh consume calla milk and enfamama

Saya tak pernah minum susu lazz ni. Saya minum anmum je masa pregnant 🤗

Yup..sedap..cicah bisku lg😅.saya mnum ni..anak lahir xde kuning

Sy minum lazz asli..Alhamdulillah anak takde kuning lepas lahir..

sy minum enfamama..maaez pun sedap..perisa strawberry..

sy farm fresh kurma...100% pati kurma tanpa gula