Susu ibu mengandung

Hi ibu², nak tanya ni, susu mana yg bgus nak minum untuk pregnancy 9minggu ? Ada bnykkan , Boleh bagi suggestion x susu mana yg ok . Terima kasih #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

dlu sy minum annmum tpi nurse suruh tukar sbb sy ad family sejarah kncing manis so mmg xgalakkan minum annmum sbb tinggi gula.. awak bole je minum susu jenis apa apa .. susu yg bukan tuk ibu mngandung pun bole je minum sbb susu tu tuk bgi kalsium tmbahan pada kita dan baby.. klo sblum pregnant ad minum susu n nk truskn minum susu tu pun bole.. klo xnk minum susu bancuh nk minum susu kotak dutch lady ke hl ke bole je.. mana yg bole ditelan n xmuntah balik..minum je.. sy smua susu sy minum skrg xkisah jenama apa..hehhehe