pregnancy

Sis... Mau tanyaa.. Kalau mcm ni kira2 dh brpa week yaa... Period last 8 january semalam....

pregnancy
20 Balas

Sy last period 10/1/2020.. Upt Sy pon nmpk terang sis walaupon bru 3week 2day lg pekat line dri sis pnye😅 sy pon msih tertnye2 ni.. Besok baru nak pegi jumpa doktor. Sis dh jmpe dktor ke?

5y ago

Sy blm jumpa doctor sis.. Pasal sy nak tnggu smpai trlewat date period sis... ...

To make sure bpe week, sis kne ke klinik kesihatan atau mne mne klinik swasta. Sbb kiraan mula dr hari pertama period. Bkn dr hari last

Cer masukkan first day last period dlm apps ni. Ada pregnancy tracker dlm ni. Mesti dapat tahu berapa weeks.

Saya tolong kira tak dapat. Cuba sis guna apps lain. Atau beli UPT lain. Apa pun tahniah sis 😉

5y ago

Kalau macam tu apps ni yang tak betul. Patutnya 3weeks pun dah ada yang detect 😘

pkai cleaeblue digital sis. boleh tengok brpa week. doakan sy dapat zuriat juga😘

5y ago

Ok sis.. Aminn.. Smg awk pun cpt dpt zuriat....

Sis try login apps ni utk pregnant.. Nt dia leh detect bape week

5y ago

Mg kita letak date last period tu..yg keluar tu duedatedia betul x..??sebab aritu dojtor check guna kelendar dialebih 1 minggu

Belum delay period. Dah terang. Kembar ke? Tahniah ye sis 😊

5y ago

X semestinya. Sye dlu pun test upt 2 hri sbelum period naik double line pekat. Mengharapkan kembar juga tapi takde rezeki hihi

Test pakai ni. Boleh tahu berapa lama pregnant. 😁

Dlm 4w gtu..tp terang..biasa dh 5w hihi..

Masukkan tarikh last period dlm apps ni