Minta sis tolong utk cara menambahkan hp dengan darah nak mkn ape yae sbb tadi p klinik nurse kata

Hi sis ape khbr yae nk tumpang tanya sat td p klinik check up nk buat buku nurse kata hp kurang 9 sahaja dengan darah pun kurang nk buat apa yae utk nk tinggikan hp kena mkn ape yae minta bg tips sikit sis sy baru 1st baby tak berapa pandai sgt t

2 Balas

sy mkn jambu batu..vitc..daging merah.. susu anmum ngn susu hl je..maintain hb dr awl peknen hingga nk besalin dkt 13 hb

2y ago

klau mkn acid folic dgn jus ya..jgn mnum dgn susu

sis try makan ikan bilis, kerang, bayam, jambu batu, delima