Salam..saya ingin bertanya. Adakah normal jika tak ada simptom- simptom pregnant pada minggu ke 5?

Simptom pregnant

2 Balas

5minggu dah scan ke awal lagi? saya ada simptom.. alahan sekejap je lepastu tak ada dah.. sakit perut on off.. Lain orang lain badan..

11mo ago

sy minggu ke 4 da double line...terus buat scan sbb nak kepastian

normal. Sy takde simptom jugak. sampai perut besar pun takde tanda apa

11mo ago

faham. tak semua akan mengalami simptom mengandung tu. InshaAllah semua baik2 utk awk & baby