Hai nak tanya pening teruk,sakit tapak kaki,rasa nak mual tu antara simptom hamil Ke

Simptom hamil first trimester #ingintahu #SeriusTanya #firstmom

4 Balas

Saya dulu ngadung pn gitu jg.. Pakej sx sakit gigi/jalan berjinjit...bisa betul... Hampir 6bln br reda smua skit tu... 😭

boleh jadi. simptom kurang air pun boleh jadi. sakit tapak kaki tu simptom sakit lain pun boleh jadi.

Ya simptom pregnant. Lama2 nti akan ok. Sakit tapak kaki slalunya sbb jln byk sgt, kena rehat2 juga

saya period pun ada simptom macam ni tapi kalau mmg pregnant ni antara simptoms pregnant juga..