Adakah anda akan mulakan simpanan untuk bayi anda sewaktu anda mula mengandung lagi?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Masih berbincang dengan pasangan

9338 respon

16 Balas

Sejak tahu mengandung MMG sy&suami dah menyimpan UTK keperluan baby, bila dah besalin duit2 org beri dah start simpan&bukak ACC tabung haji&sy buat potongan gaji UTK anak2..ALLHAMDULILAH UTK anak2 sy dah daftarkan haji & diorg dah ada saving sendiri..Next UTK anak yg ke3 pula😁

Once bukak buku pink je, terus mulakan simpanan. Siap ada budget nk belikn emas utk baby klu baby girl. Tp, klu dpt baby boy, terus masuk dlm saving dia la. Nt blh bukak akaun TH.

saya buka simpanan utk ank selepas mereka lahir menggunakan Wang sumbangan Dr org2 yg dtg melawat..Dan kenduri kesyukuran..Dr anak pertama lagi..

Selepas melahirkan baru mula buat Simpanan utk c manja. #TAPSupermoms

Da start sebab dah ade org bagi duit sampul utk baby

selepas melahirkan nanti baru start buat simpanan

tunggu habis pantang baru buka akaun untuk anak.

Ya, memag harus ada simpanan untuk c baby

Berbincang dengan pasangan

ya akn buat simpanan lagi