♥️

Simpan sini, buat kenangan♥️??

♥️
21 Balas

Taniahhh.. rasa Seronok kan. Tambah2 pulak first baby. Allah saja tahu perasaan kita.. saya pun 2tahun kahwin.. tahun ni Allah kasi lekat. Macam tak caye je naik double line. Saya pun masih simpan buat kenangan. Moga Allah pelihara kandungan kita baik2. Aamin

5y ago

Terima kasih sis 😘 Alhamdulillah rezeki. Act ni 2nd baby sis. Yg first gugur bulan 11. 7w4d 😔 ni baru lekat balik

tahniahhh.. mcm sy simpan test tu buat kenangan hahaha

5y ago

Terima kasih♥️🌸

Tahniah awak, doakan kita ye. Jaga kesihatan dan baby

5y ago

Terima kasih awak♥️ aminn, semoga dipermudahkan😘😘

Upt hari ke berapa lewat period 2??

5y ago

Period patut 14hb, tp 13hb check samar² lagi. Yg ni smlm punya 21hb

Tahniah👏👏👏👏👏pekatnya

5y ago

Terima kasih awak♥️♥️

Alhamdulliah. Congrats! 💕

5y ago

Terima kasih ♥️

Simpan peribadi jela

5y ago

Aikkk salah ke saya post dkat sini? 😅😅😅

Tahniah

Tahniahhhh

5y ago

Terima kasih ♥️

Alhamdulillah.. 😘