Betul atau Salah: Jangan sikat rambut anak masa bayi, nanti gigi jarang?

Voice your Opinion
Betul
Salah

1725 respon

26 Balas

anak sy dr dlm pntg ku sikatkan.elok kemain lebat rmbutnye.haha..gg jrang ni mcm genetik jgk tau.kalo mak pak bby gg jrg anak mest ade yg menurun nanti.mcam kulit la jgak.🤣🤣

pernah dengo bnde niy org tua² je suke ckp cm tu 😅 tp ank sy ok je , yg no 2 je sbb selalu bg dye puting tu yg rsenye gigi dye jarang 🤣

anak jarang gigi sebab x jaga gigi lepas tumbuh gigi.. haa githuw baru betul.. hahaha

Lawak 😂. Rambut anak saya jenis halus je. Nak sikat ke tidak terpulanglah

Baby saya memang tak sikat rambut.sbb rambut kerinting meggi 🤭

Sapa yg reka cerita ni. hahahaha

salah lah, tak ada kena mengena dengan sisir,,,

sy xnk cye mitos tu tp xleh sikat dpn famili hahha

1y ago

sikat senyap² kan... lau tidak... puas dgr bebel

gigi & rambut... jauh betul kaitannya 😅

haha,bak kate org dlu² ni..xpsti erk