Induce Tu sakit?

Siapa yg pernah induce .nak Tanya sakit tak induce tu.saya kena serah diri 12/2 ni SBB sangkut gdm xbole lebih 38week beranak.saya xda tanda 2 nak bersalin pun .mcm2 buat sakit kaki dgan peranakan je ada xda contractions .then kalau induce tapi xda contaction atau bukaan nnti kena operation ke sis.takut la anak pertama beranak normal .yg gugur pun normal .Seram sejuk nak bayangkan bersalin secara operation ni

1 Balas

Sy induce sama je mcm sakit biasa. Tp stiap sakit tu lain2 bg setiap org..mcm sy 3cm dh sgt sakit xboleh jalan

1y ago

ye sis terima Kasih