Rasa Macam Sakit Jantung

Siapa yg perna rasa macam sakit jantung sesak nafas time hamil

11 Balas

Sy sesak nafas . Doktor ckp posisi kite bring..kena letak bntal tinggi . Kepale kena tinggu dr perut..kalau perut tinggi dr kepala nti bby naik kt atas dn tekan kita punya ijap darah . Tu doktor y bagitahu sy . Cuba try tidor bntal tinggi

Sye naik tngga sikit da mengah mcm bru lepas berlari. Padahal kandungan baru 2 bula lebih belum perut besar lgi 😂

Minum air masak banyak,jgn stress,cukup tidur..sya pun alaminya tu hari,tapi dah reda lepas baca geogle..

sy start 30weeks hari tu ada rasa sesak nafs skit tp skrg ok dh

Saya sesak nafas jew itu pun sebab baby membentuk 😂

Sme la. Xbole penat sgt nnti mula la mcm sesak nafas

Same... Rase cm xcukup nafas dah kan.. 😫😫

Sy selalu rase mengah dan tercungap2.

normal sis..

Brp weeks sdah?

5y ago

Ni kena check ni.. Pg jmpa Dr