sakit bawah perut

Siapa yg ade sakit bawah perut.. Haritu pernah sakit sangat.. G klinik, klinik ckp kencing kotor, kurang minum air.. Harini pun sakit sangat drpd haritu.. Dlm masa sama rasa nak buang air besar.. Sakit2 gigih jugak bangun g membuang. Lepas membuang kurang sikit sakit. Baru nak g hospital sbb sakit sangat.. Ni dah kurang tak. Jadi.. Erm ade ke yg mcm saya.. 26mggu

1 Balas

Dah try minum air barli ke sis?saya aritu pon sama.so mmg amalkan air barli suam.lps tu air kosong byk.ok dah