sakit perut

mcm mn nk tau ade appendix ke tak waktu mengandung sbb saya sakit perut yg tak pernah rasa sebelum ni. mula2 ingat gastrik tp lepas mkn pon still sakit ni dh hari kedua sakit cuma dh kurang sikit kekerapan dia . sekarang baru 15week pregnant. cirit birit pon ade jugak

2 Balas

klo appendix sis mula2 dia akn sakit mcm gstrik lps tu sakit dia akn turun kt bwah perut sblh kanan ..sbb sy pnh opret appendix dlu ,,lbih baik sis g cek dulu lh sma da appendix atw bkn tkut nty jd apa2 sbb klo appendix ni boleh pecah bila2 msa je...

pergi cek