BUASIR MASA MENGANDUNG MENUNGGU HARI

Siapa yang penah kene buasir masa mengandung? Saya 38w skarang , kira menunggu hari . Tiba tiba 2 hari lepas rasa sakit sangat nak membuang & lepas membuang , time begerak dll . Saya try rasa dengan tangan sakit tu , skali trasa ada biji bulat dekat dubur . Sakit yakmat tak tahu nak cakap macammana , ni kalsu nak besalin pun , takut nak meneran 😭. Tolong saya , ada tips tak nak kecutkan 😭

2 Balas

sebelum mengandung pun saya dah ada buasir, lepas mengandung lagi teruk, lepas bersalin lagi lagi teruk duduk tak boleh sakit sngt prgi KK ambil obt bagi kecutkan

Per as. Sy buat senaman kegel

1y ago

untuk dubur punya ke sis ?