Koyakan / Gunting / Jahitan

siapa yang lahir anak pertama takdak kena jahit? betul ka kawan saya kata kalau anak pertama tak koyak pun depa akan gunting then jahit.. seriusssssssssss arrrrrr

2 Balas

Jangan risau.. kalau xda apa2 msalah.. doktor xkan gunting saja2 lah.. ingat nk jahit tu snang ke.. makan masa berjam jgk taw.. huhu.. ada jaa yg lahir anak sulung xkena jahit mngkin sbb dia amalkan petua2 mudah brsalin... mcm sy anak sulung mmg kna gunting jgk sikit sbb xda pngalaman brsalin kan.. lgypun anak kluar 3 kg .. mak aii xsangka jgk la hehe.. apa2 pun alhamdulillah smuanya ok sahaja..