due bulan 3 2021

siapa yang due bulan 3 tp dah bersalin ? sy 14/3 ni 😊

34 Balas

sy due 7/3..Blum bersalin lg,skrg ni tnggl nak tunggu tanda bersalin je lg..dh 39week 1d tp tanda nk bersalin pn Blum ada lg..risau pula klu overdue..🥺

3y ago

huish.. harini dah 5/3.. awak dah bersalin ke ?

due 12/3.. 3/3 dah bersalin c-section.. but,baby still di hosp.ada jangkitan sikit di paru2..kena guna oksigen,doakan bby sy sihat secepat mungkin ya...💕

3y ago

aaminn..smoga baby cpat sihat n bleh balik rumah

sepatutnya due 4/03/2021...tp sbb twins..kena elektif czer masa kandungan 37weeks.. jadi baby twins lahir 11/02/2021.....😊😊

sy 16/3 in shaa Allah.. baby masih blum kluar..masih aktif gerak dlm perut.. tp mommy nya yg dh x larat nk gerak 😅

saya 24/3 😊 semoga urusan momies semua dipermudahkan semasa bersalin nanti , aminn🤲🏻🧡

saya due 22 hr bulan. jangkaan paling awal 17 hr bulan. itu pun yg last scan 32 week.

due 8/3 tapi si kecik takmau keluar lagi best agaknya duk dalam perut 😂🤦

syukur sy dah slmt melahirkan baby boy pada 4/3 seberat 2.97kg🤗

due 22/3 tapi dah tk larat dah ni 😭 harap keluar awal sikit.

sy 12/3 tp blm ada tnda2 lg,tgl 6 hari lg duedate,jdi risau pulak😔

3y ago

mcm2 dh sy lakukan,tp mgkin masih blm masanya mau keluar😅