BRAND ECO

siapa y guna UPT brand ECO, berjaya hamil? dan ade ke y guna, tp tak berjaya hamil?

BRAND ECO
2 Balas

upt murah ke mahal sepatutnya reading dia betul cuma bergantung kepada keupayaan bacaan hcg. saya tak pernah guna brans eco, tp sy ada guna beli dr online, rm1 utk 1 upt 😂 dan juga pakai upt beli dari farmasi. 5 stick total, semua reading sama line. puan blh pelbagaikan brand kalau nak dpt kepastian

klu tgk double line .positif. klu xyakin boleh beli strip di watson/farmasi untuk double comfirm