Pregnant test brand biasa

Nak Tanya pregnant test brand biasa bkn eco bli brand Watson or lain brand murah tepat tak klu naik double line wlpn tada simptom pregnant cma Jd kncing xlwas sakit skitar bwah prankan ##pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #hrapkwn2bantu

9 Balas

sy pun pakai upt shoppe je awak, rm10/50pcs , Alhamdulillah ok je then download apps ni so masukkan je date first day period yg terakhir so automatik kita tahu berapa week. tepat 8week kt apps ni sy pun g klinik swasta utk scan. Alhamdulillah nampak janin n boleh dengar degupan jantung dia dah.

Semua brand ok je... cuma klu kte test awal sgt, beberapa hri sblum period, kdg hcg x bley nk detect sbb tlalu awal.. sbb tu rmi suggest clearblue sbb bley tw weeks.. klu mcm sye personally memg ske test lmbt2, sbb mls nk bteka teki... so ble test tu trus naik line terg walaupun gne brand murah..

saya pakai upt strip je awal2 masa check. kemudian tu sy baru double confirm dgn digital CB awak. 1st baby dah 2tahun 3bulan. 2nd baby dah 5bulan☺️

pakai yg shopee punya ja.. anak dh 2.. so far sy pakai yg shopee punya kalau naik 2 line tu pregnant laa.. murah jaa..

1y ago

tq sis shring

Saya pakai upt murah shopee je rm1/pcs. Beli banyakbanyak. Tiap kali double line memang confirm saya pregnant.

1y ago

Ye kan… sy pn suke beli byk sebb puas hati dpt tgk slalu double line 😂 anak dah 2 pn still takpenah pkai cblue tu… sebb mahal sgt… waktu pregnant anak 2nd siap pesan kat suami belikan yg murah2 je kat farmasi sbb time tu mcm dah lewat sgt period x dtg2…

kira tepat la cmtu wlpn sy test xtgu esok pgi tghmlm sy test test2 naik double line stu lg smar

strip tu tepat. yg plastik pink kepala putih tu cm krg sikit. yg tu tayah bli.

1y ago

tq shring sis

saya dlu banyak pakai yg eco mmg btul ii pregnant

1y ago

tq shring sis

dip &tell ok.

1y ago

tq sharing