PENAT MASA MENGANDUNG

Siapa tak de rasa penat masa mengandung ? Tak wajar ke kita penat ? Tak relevan ke orang mengandung banyak berehat ??

14 Balas

Memang penat sis..mengandung ini cepat rasa penat..lepas buat kerja sikit terus rasa penat nak rehat.. Org yg tak pernah mengandung kadang2 memang tak faham.

Normal je tapi tulah tak semua orang faham apa badan kita sedang lalui. Sedih tapi at the same time terpaksa pura pura kuat hmm

ikut badan jugak . awai mungkin tk penat tp bla 3trimes tu badan sgt2 perlukan rehat yg banyak sbb mmg byk penat ha

Ikut ujian kehamilan setiap individu. Reda dgn ujian kehamilan. Dlm Al Quran pun kata hamil dan penyusuan ni suatu yg wahnan 'ala wahin. Lemah berganda.