berpantang

siapa tahu time berpantang kene sediakan ape ?

1 Balas

cara sy, sediakan tungku, kain batik dlm 5-6helai, pad brsalin, suar dalam byk supaya kerap tukar dan x mlecet, stokin tebal, kain kecik atau breast pad (sbb sy susu byk melimpah), minyak panas utk urut bdan, booking berurut, jamu/herba/supplement (sy pakai NR), makann pantang (halia,lada hitam,ikan bilis,biskut kering, roti, air milo, kopi, nestum, horlicks).. :)

4y ago

x sis.. sy just beli phytonatal utk lawaskan pembuangan air besar, air akar herbanika utk minuman dalaman, minyak herbanika utk sapu kat bdan gantikan minyak panas..klu suke pakai minyak panas, xyah beli dah minyak herbanika tuhh..