Gastrik

Siapa mummy2 sini ada pengalaman sakit gastrik masa berpantang? Mcm mana rasa sakit tu? Sbb ne pengalaman pertama.. X tahu gastrik ke ape..

1 Balas

Sya dulu pedih ulu hati sis. Dari mengandung sampai awal2 lepas bersalin tu. Sya amal kn makan sedikit tapi kerap. Lepas tu elak kn makanan pedas, b'minyak, makanan masam2 & minuman b'caffein 😊

5y ago

Sy mkn mcm tu la masa pantang ne. tp tak tahu knapa tiba2 sakit perut bahagian atas. Mungkin sbb sembelit kot. 3 hari x dpt membuang bru hari ne dapat.. 😑