Tips Untuk Pekatkan Susu Badan

Hi mommies! Ada tak tips utk pekatkan susu badan?

3 Balas

Sis bole cuba OMB (cara rebus) atau OMBAplus(cara bancuh) keluaran Nufiya, sy dah 4bln consume OMBAplus, alhamdulillah serasi..skrg susu banyak banding masa awal2 pantang aritu..nk cuba sis bole roger sy.

Sys cuba minum ni. Susu makin pekat. Baby pon puas. Kejap je susu dah lepas. Sus pon brtambah banyak. Alhamdulillah. Sy beli kt ig/fb @innate.kualalumpur

rajin minum sup. bancuh air horlicks atau nestum kasi suam2 .. insyallah air susu akan pekat.