Cepat lapar

Siapa tahu makanan apa yg buat kita rasa bertenaga and cepat kenyang. Saya kerap sangat lapar. Dia punya lapar tuh sampai lembik badan. Saya duduk rumah mertua nak turun naik dari ke bilik ke bawah rasa macam tak larat pulak walaupun perut tak besar lagi.

2 Balas

dia punya lapar takleh bincang tu bkn time mengandung jeee, membawa bertahun.. kan bf anak plk😂🤣 saya pun dulu pregnant duk rumah mentua, bilik kat atas jgk. kalau sekali turun mmg berangkut air mknn buat naik atas. hujung2 pregnant bbrp kali scan uri kat bwh, pp type 1 pastu type 3, saya tak selalu turun naik dh selalu suami yg bwk naik makanan. pandangan family blh suami tuuu saya tak tau dan taknak amik tahu

awak bawa makanan kt atas, mcm roti ke apa, dia mesti faham. sbb saya dulu pun mcm tuh, bawa naik je. mmg time preg. lapar je.