Bersalin di PPUM

Siapa tahu kalau saya tinggal di rumah cyberjaya & check up di KK cyberjaya, boleh ke daftar bersalin di PPUM? Ataupun dia hadkan alamat berdekatan sahaja? Rumah MIL berdekatan PPUM & boleh je dapatkan bil rumah MIL.

2 Balas

yang sy tahu. kalau nak bersalin ni dkt mana2 pon boleh awak. yg penting awak bawak document lengkap. mcm buku pink awak.

1y ago

Okay baik. Terima kasih👍🏼

saya rasa boleh je. ppum tkde had. tp kena pegi daftar dulu sana awal dalam 20weeks ++ cmtu

1y ago

Okay terima kasih atas info 👍🏼