Suka kacau tidur

Siapa sini time anak dia tidur rasa macam geram je nak gomoi2. Tapi bila bangun, beria suruh tidur balik. Hahaha confuse baby! Anak saya baru satu bulan. Tapi tidur macam org besar. Bedung semua tak nak. Kerap la jadi ninja. Huhu asyik terkejut-terkejut

2 Balas

sbb bila tidur rinduuu.. bila bangun kita letihhh hahahah.. sy dr dulu anak nb sampai skrg 1y+ masih rindu kalau tidur..tp kalau bangun duk kira jam bila nak tidur pulak ni hehe

baby newborn masih ada moro reflex, sebab tu digalakkan bedung untuk baby usia 0-3 bulan untuk kurangkan moro reflex tu. tapi kalau baby terkejut2 tapi tak mudah bangun, okay je