Bany 3 bulan demam

ada tips or petua tak nak bagi suhu badan turun? tapi anak tak meragam even demam. cuma nampaklah dia lesu macam letih. and kekadang terpaksa pakaikan dia bedung time tidur sebab kerap terkejut kalao tak berbedung. boleh ke bedung time demam?

2 Balas

baby da bawa pergi hosp ke cek demam dia? kalau panas sgt suhu badan dia, jgn bedung anak. risau kena sawan. ini pengalaman sy apa yg pihak hosp bgthu kat sy dan ada ubat demam khas utk baby.

boleh je. tapi cuba tak pakaikan baju. pampers dan bedung je. pastu kena rajin jerlum baby setiap sejam