Tk ngdung dah 6 bulan khaiwn

Siapa sini sama mcam sy dah 6 bulan khawin tk preggy tapi orang lain duk tanya awak ngdung ke kalau seorang dua boleh tahan ini kalau jumpa semua tanya perkara sama dlu sy kurus skit lerni berisi skit sbb bahagia lagi satu perut sy buncit skit sbb makan ikut dan .. haha tapi diaorg kabo mengadung adoii stress la aku .. tkut rasa tgok org tye gitu . Mmg nak tpi tdek rezeki

60 Balas

Saya pon mula2 mcm tu… setahun kawin saya gugur.. stress kan org asyik tanya…. Masa awal kawin saya lekat.. tpi masuk minggu 8 sye gugur.. mcm2 saya ikhtiar, minum susu efferty tu sye lekat tpi kuasa Allah juga kan, tpi gugur. Skrg ni nk masuk 2 tahun kawin.. baru saya betul2 lekat alhamdullilah dh 4 bulan preggy.. pada sye jgn terllau stress taw….. enjoy jee rutin harian jgn terllau pikir tu pon boleh jd punca… lpstu cuba ikhtiar apa2 suplmnt utk matangkn telur ovum .. inshallah pasti ada rezeki utk awak. Allah dh tetapkn cepat & lambat je