NAK TANYA

Orang kata kalau prgnt berat badan kita akan brtambah .. mksd nya akan menjdi tembam2 gitu .. tpi sya rasa brt bdn sy sma ja dari awal smpai la kndungan sy da 4 bulan .. kdng tu rsa mkin kurus . . Line di pusat sya pun xde . N kerap skit gigi .. sebab ap ye .. tkut jugak nie .. Ank pertama ??

4 Balas

Saya pregnant sampai 4 bulan berat makin turun sis . Masuk 5 bulan baru naik 1kg . Before pregnant berat 57 kg . Since pregnant turun 55kg then naik 56.8 then turun 56.6 then sekarang baru naik balik 57.8 kg inc berat baby .

Tak semua org sama ragam sis.. As long as sis sihat walafiat, baby dlm sihat, alhamdulillah. Jgn bandingkan diri dgn org lain. ☺️

2y ago

yeke tau dah .. tq² lama betul ya post sy ni .. skeng sy dah nak masuk anak no 2 da 🥰🤭

sy pun mula2 preg berat makin turun, dah 5,6 bulan makin naik berat🤣

2y ago

yeke tau dah .. tq² .. lama betul ya post sy ni .. skrng sy dau nk masuk anak no 2 dah 🥰🤭

berat badan saya dari mula pregnant maintain 63. turun naik