Due date sy 1/1..awal kan.. Spe geng 🤚

Siapa geng due date baby tahub baru? 😍 Ada yg dah tau jantina ke tu? Saya belum tau lagi.. Doakan yg baik2..

12 Balas

saya 24/1 tp dokte ckp kena admit 2 minggu awal sebab ada gdm & drh tggi..skrg pon seminggu sekali ulang alek apoiment kk..doakan saya n baby terus kuat n sihat yee..🥰🥰

2y ago

Moga yg baik2 utk puan dan bakal baby nti.. Jge kshtn ye puan 🥰

Saya hujung bln 1 tp bln dpn cukup 3bln kene masuk minor ot kene ikat sebab cervix saya ad gap so takut jd mcm preg first gugur 16w.Doakan utk saya n baby ye

2y ago

Allah.. Moga yg baik2 shj utk puan.. Masa tau gugur tu mmg keluar darah atau mcm mne?

Sy kalau ikut period pun due 1.1.2023 spttnya tapi disebabkan period tak regular due date jd 21.1.2023😅

2y ago

Betul.. Yg penting sht kan 👍🏻

wahh 1/1 betul2 menyambut tahun baru🤭 sy in shaa Allah 17/1..☺️

2y ago

Smg dipermudahkan segala urusan sis.. 😘

wah bestnya cantik date 1.1 ... sya due january jg tp 25.1

2y ago

Js jas ah kan baru perasan gaji kerajaan . senyum lebarlah suami sya ni kot2 keluar 25.1 tu 🤭

Wahhh.moga mudah urusan semua mom to be🤭🤭.saya due date 14/1

2y ago

Welcome to the. Club sis 🥰😉

wahh samalah saya..semoga dipermudahkan urusan kita semua nanti ya

2y ago

Wahh sepp sikit 🤜🤛

Saya date 26/01 baby january jugak🥰🤭

2y ago

Hehe🤭🤭

19/01/2023 tahun depan kita jumpa di labour room

2y ago

Aamiin.. Moga dipermudah 🥰

Cantik tarikh heheh. Sy due inshaallah 3/2/23

2y ago

Smg urusan sis dipermudahkan.. 🥰