due bulan 9

Siapa sini due bulan 9 ada yg dah besalin kee Masa brp week guyss✌️

14 Balas

Saya due 8/9 tapi still xtau bukaan dah berapa., Kadang2 dah terasa mild contraction., Perut dah jatuh, dah rasa memberat ke bawah., Celah kangkang dah sakit2 dan peha dah rasa lenguh2., Still waiting baby keluar., Kalo xkuar jgk kena pegi check up 8/9 ni., 😢 Doakan saya agar dipermudahkan., Baby syok ddk dlm., Tanda2 bloody show pon xde.,

5y ago

Aamiin sis, semoga dipermudahkan

Sy 26/9. Belum ada tanda2. Kena check up lagi esok dan 10hb. Harap2 baby keluar time ayahnya balik weekend depan. Aminnnn.

5y ago

Aamiin, mudahan dipermudahkan

30/9..tp ramai ckp perot dah jatuh..kira nyer tgh tgu hari je..dah kerap rase cramp dkt ari2 n celah kangkang..

5y ago

Sm la kita sis

saya due 23hb, baby masih seronok dalam perut.. kalau tak nak keluar jugak 22hb kena serah diri

Due 25/9 still tguu bby kluar...xda tnda² lgi bby nk jmpa mama Dan dady nya... 😊😊😊

5y ago

Hi sis dah bersalin ka?

Due sy sptutnya 15/9...tpi dh kluar awal..2/9 aritu sy bsalin..at 38week..😉

5y ago

Alhamdulillah mcm anak pertama sya 38 week klr..

Sy due 27/9 smoga kita smua dipermudahkan bersalin..

20/09 tggu hari jee baby x nak keluar lagi 😅

13.09 selamat bersalin normal...

Due 19/9/19 .. Smoga dpermudahkn