Hi mommy smua.. siapa yg MCM Sy,harini dh 39 week 2 Hari due date 13/9 TAPI tak bersalin LG?

21 Balas

sy 12sept..skrg ada irregular contraction sahaja.last check up doc cakap tunggu tanda bersalin baru pergi hospital..if not kena serah diri la 11sept sbb sy ibu gdm tak boleh lebih due..doakn sy dipermudahkan urusan bersalin n baby kluar sebelum due..

Hi saya skrg dah 39w due date 16/9 hehe masih belum turun tanda tp sudah mula rasa sakit pedih bahagian bawah. Semoga semua urusan bersalin mommys bulan september dipermudahkan Allah inshaAllah

sa due 11/9..semalam p hsptl sbb perut mengeras saja..sekali scan..air ketuban da kurang n da 2cm..tadi pagi kena masuk ubat..harap2 bertambah bukaan..semoga urusan kita semua d permudahkan..

Hehe..sy due 6/9 sis Smpai skrng masih lg blom bersalin.. Seronok agknya bby ddk dlm perut 13hb ni xkeluar jgk kene serah diri Semoga ursan kita dipermudhkn ya

8mo ago

Sy due 12/9 belum beranak lgi.. Nurse kata boleh extend seminggu lagi

Saya 16/9 due. Masih happy dia dlm perut ibu. Semoga Farah Masturina dan ibu ibu dipermudahkan urusan bersalin secara normal tanpa induce aamiin ya mujiib

Sy serah Diri di hospital skrg.. esok induce . doakn sy hairiah Ibrahim dipermudahkn urusan ya esok.. terima Kasih mommy smua ❤️

8mo ago

assalamualaikum sis..dah bersalin ke..semoga semuanya dipermudahkan🤲🤲

sy 39w hri ni due 17/9.. baby masih seronok enjoy kt dlm🤣🤣 jngn jdi mcm kakaknya sudah la 41w1d bru keluar itu pun kena induce🤭🤭

sy due 11/9..2 hari lepas pagi dh sakit contraction tengahari dh kurg, ni masih menunggu tanda2 lain..baby seronok bergolek dlm perut

8mo ago

alhamdulillah, sy dh selamat versalin normal ptg td..ngam2 due, 2 mlm jgk layan contraction..kluar2 baby 3.8kg

Sy due 10/9, tkde tanda pun lg. Esok dh kena serah diri sbb gdm on diet control. Doakan sy semoga dipermudah urusan bersalin ye

8mo ago

Samala hehe semoga dipermudhkn urusan kita

saya due 17/9.. baby masih selesa dalam perut lagi.. takde tanda2.. semoga dipermudahkan urusan buat semua yg menanti baby.. hehe