KESAN EPIDURAL

Siapa sini bersalin normal tpi cucuk epidural.. Saya ank kedua bersalin normal tpi masa usia 33w saya kne Contractions kuat.. sbb x bole deliver masa tuh doktor suggest epidural tok tahan sakit smpi bersalin.. Now sy preggy ank ke3.. dah masuk 31w5d tulang belakang sy NI sakit Subhanallah Allahuakbar x bole bincang2 dah.. adakah effect dari epidural tuh erk... Sape pernah alaminya...

2 Balas

Sye mse anak sulung ade amek epidural.. Mmng kerap sakit pinggang sampai menangis2 kekadang tu sbb tk tahan.. Mse anak ke2 n ke3 tkde amek epidural, tkde langsung rasa sakit pinggang.. Myb tu kesan amek epidural kot

Sy tak psti...kekdg sy pn trtnye bnda.yg sm.juga sis..sbb ank sy dh umo.setahun..sy pn alami apa.yg sis alami..tp sy brsalin czer taun lepas..rs sakit sgt2 blkng smpai ke harini bila nk bgun dr tdo