Duphaston & Iberet

Hi!! Siapa sini amik duphaston and Iberet sekali. Saya Ada bleeding sikit. Lepas jumpa doctor... Doct bagi duphaston. Lepas tu saya kata saya makan Iberet. Untuk sekarang doct surih Saya stop amik Iberet and amik duphaston sahaja. Check jantung baby smua ok. Xde masalah. Bleeding tu sikit je... Saya ada loya dan muntah tapi still boleh control. Keluar pun air je.. doct kata muntah sbb iron dalam Iberet tu. Tapi saya ok he makan tu.. siapa sini ada makan dua2 ni?

1 Balas

Sy mkn iberet shj sbb HB low. Mmg akn muntah keluar air dan membuang najis jdi warna hitam. So far ok baby pun aktif dan HB naik.