susu mengandung

Disebabkan berat baby kurang dari usia kandungan, saya nak cuba minum susu. Tp perasa coklat. Saya dah 2x minum air gula dan tak sangkut gdm. Jadi saya nak tanya, better susu anmum coklat atau enfamama coklat?

6 Balas

For me, anmum lagi better dari enfamama. Enfamama pekat, anmum ngam teruk. Before beli dulu, saya try mintak sample dari website anmum & enfamama. Bila dah try dua dua, memang anmum je ngam, enfamama tak berapa 😂

Anmum mnis.. lau enfamama kurg mnis sedp.. depends lah tekak sia msuk yg mne tkut nti x bole telan sis tukr lah mne yg serasi gn tekak sis.

Saya dulu minum anmum perisa coklat. Alhamdulillah okay je. Ikot badan masing2. Ada yg ok, ada yg tak.

Enfamama pun okay awak, rasa pun sedap tp pekat sikit lah hehe 😁

Enfamama coklat pun ok..tp pekat sikit la

anmum pun better