Ada tak ibu2 dalam ni yang pernah skip makan ubat atau tak pernah ambil apa2 ubat semasa mengandung?

Siapa sejenis tak boleh langsung nak telan apa apa ubat semasa mengandung? Da cuba makan tapi tetap tak boleh.

14 Balas

Sy lansung tak sentuh ubat yg kk bgi. Setiap kali makan mesti muntah balik 😭 yg vitamin tu je sy boleh mkan

Sy selalu terskip sbb kadang terlupa atau malas 😅 tapi kalau ingat tu makan je laa. Yg penting makan ye.

Saya pernah TERskip .. tapi sehari ja ... mcm takut dan risau klu miss makan ubt vitamin

sayalah tu, alhamdulillah anak keluar sihat