Due April 2024

Siapa sama mcm saya? Cuba share dh berapa week & due date bila

44 Balas

Sy...17 april...tp xde rezeki, Allah lebih sygkn baby..sy bru je kguguran 8/9/2023 usia baby 8minggu++ ..moga mama2 kat sini sihat dan selamat smpai bsalin ye ❤️

saya due 18/4/2024 .date bezaa sebulan ja ngn sy .saya 18/5/98 ..kalau tak sama dh ank dgn mommy 🤗🤗🤗🤗

5minggu,due 24/4/24 inshaAllah semoga dipermudahkn semua urusan mama aamin

11mo ago

Sama sis..In Shaa Allah

Sama sy due 15/4/24 inshaAllah lepas rayaaaa… sempat nk makan ketupat 😁😅😂

8 weeks. 2nd baby. Constantly feeling uneasy and vomit & just recovered from covid

Arini 10w.. due date 11/4/2024.. rya ke 2. mudah2 sempatla mkn lemang dlu🤭

7minggu 2hari🤭due 25/4/24 smoga dipermudahkan kn urusan mmy2 smua🥰

Harini baru masuk 8w. Due 21.4.2024, semoga baby bg chance mommy nak beraya😂

11mo ago

ikt scan sama date sis due..raya bp hb ek?hahaha sy da xleh fikir da raya pe smua..dok fikir nk mhadap bulan puasa time pregy..sbb ank 1st pantang bulan puasa,ank 2nd pregy bulan puasa tp tak tau pregy pun..raya ke2 baru tau sbb demam 😆

Due dlm apps 2/4,dalam buku 3/4. Slps scan doc estimate due 1/4😂

Saya skrg 8 week 5d due date nty 19/4/24 in shaa allah 🥰