ClearBlue Digital

Siapa pernah pakai ni ? Macam mana cara penggunaan ? Saya dah 2 kali try still error 😭😭 .

ClearBlue Digital
5 Balas

haa y nie sng je .. sy pakai y nie ! 😆 awk celup ikot minit y die tulis kat manual tu .. pastu awk pegang .. part y d celup tu mesti menghala ke bawah .. then tggu until result keluae .. tp make sure jgn rendam lama .. kalau x die error nnt .. syg sbb y nie agak mahal .. tp puas hati sbb accurate ..

ada penerangan dalam kertas tu sis..tapi kalau saya..biar je celup lama2..sampai keluar result..jangan celup terus angkat ye..memang biasa nya akan error kalau macam tu..

p cari demo video kt utube kot ada cara pgunaaan nyer..

guna yang biasa jer, kalau 1line xrasa sangat rugi

Ada direction penggunaan dlm box kan