Naik flight ketika hamil

Siapa pernah Naik flight ketika hamil?apa syaratnye jika usia kandungan baru 22minggu?

2 Balas

7m ke atas tak digalakkan travel naik pesawat sebab usia kandungan cmtu da possible untuk bersalin.. case sis xde problem sbb masih 6 bulan kalau x silap. kena bgtaw je la airline sis preggy dan mereka akan minta sis sign borang. itu je.. harap membantu..

Boleh je naik . Sy masa first trimester pegi berjalan ke koh lipe siap naik boat. In sha allah tkde pape . Just be careful