Early pregnancy bole Flight?

Hi, saya baru 7w 6d.. tp 29/3 ada flight airsia ke tawau, sabah… siapa ada pengalaman flight before this? Boleh tak naik flight di usia kandungan baru lg ni..? Perlu tak surat drpd docter?

3 Balas

boleh..saya 8w naik flight okey jak..7weeks driving dua jam balik kampung..tapi semua depends kesihatan kamu..if rasa xsihat better ddk rumah jaga kesihatan..

Boleh je sis, kalau yang jenis alah teruk tu yang kena pikir balik.

boleh. consult doctor u dlu.