Flight

Hi mommies... siapa ada pengalaman flight ke luar negeri usia kandungan 34 weeks? Syarikat penerbangan benarkan ke x? Pls help to answer, tq ??

1 Balas

Kena ambil surat dari dr untuk bagi pada airline.sebab kalau tak silap saya semalam atau beberapa hari lepas ada seorang ibu give birth dalam airplane.untung anak dia la dapat fly for free lifetime tapi kita tak tau kesihatan anak dia..kalau dr cakap boleh then boleh..then maybe try call airline awak tu tanya apa documents mereka perlu sebab awak dah 34weeks.mmg risky la.

5y ago

Ur welcome.have a safe flight❤