hamil

Siapa pernah mengandung anak perempuan...mcm mna pgalaman mgandung ank perempuan???

38 Balas

Sy crave ice cream all the time, manja sgt sgt (biasanya garang, tegas), clingy dgn husband, cepat merajuk, suka makan ikan..first 3mths xley makan aym nt muntah, x suka susu, keju, xley mkn laksa nt muntah, hb low, bdn sllu letih, sllu pitam, x suka berhias tapi rambut sentiasa berkilat, muka licin berseri even x pkai mekap dan hnya guna pncuci muka je..n kaki PUBG😂😂