hamil

Siapa pernah mengandung anak perempuan...mcm mna pgalaman mgandung ank perempuan???

38 Balas

Saya dulu kalau makan lunch je mesti nak mnum air sirap ais. Perut x lonjong ke depan tp tinggi ke atas, sampaikan org xpercaya saya pregnsnt walaupun dah 8 bulan 😂

4y ago

Aww. Yeay semoga selamat semuanyaaa ya.😍😍

mcm biasa. 😂😂😂 time pregnant biasala perubahan hormone . kulit naik jerawat,makan banyak,cepat dahaga,kerap kencing,tak boleh tidur,banyak pikir.

Morning sickness...malas mandi...x suka masak n cium bau masakan esp yg bgoreng..suka mkn pedas..yg manis2 smpai sangkut gdm on d/c..😊..

Klu sy 4 girls... sume nye x leh bau bawang.. pastu nk kena ade bau hubby... klu die x de mesti x leh tido.. mkn sume nk manis2 je...

Betul2...klu nak mkn asam2..manis2..coklat ke aiskrim...tandanye inshaAllah baby girl..sy dpt 2 boys dan yg ni baby girl..

4y ago

Amin.....

Sgt enjoy mengandung anak perempuan.. Aktif tawaf mall.. Makan jgn ckp.. Tiap hari ade je makanan dicari.. Jjcm sentiasa..

Mula2 mngdung tk boleh tengk ayam,rsa muak,tk suke makeup,rsa mcm selekeh 🤣..Kuat mkn smpai berat 45 jdi 65 🤦

Huhuhu... alahn lme.. smpi dmm pns.. rse mcm tkeluar ha.. ambik rsiko g jmpe bdn.. urut bwk nek.. sbb trk sgt munth2

Alahn teruk..mls nk buat ape2 kerja sb muntah2..asik xde mood..mkn pon agk mmilih..xminat sgt bmake up2..😊

Xda alahan langsung...aktif smpai bersalin..mengidam pn xda,cuma nk makan roti canai mak buat je...