Keluar cecair dekat atas pengenalan kaki

Siapa pernah mengalami hal macam nie ? Die keluar cecair dekat situu

Keluar cecair dekat atas pengenalan kaki
2 Balas

utk kes.mcmni better puan pergi ke hsptl or klnik rujuk pada doc pakar .takut ada effect pape smpai keluar cecair dkt atas kaki..jgn bia2 kan..tkut nnti alami infection..nnti melarat nnti..mg cpt sembuh..dan dpmudahkan segalanya..aamiin

Kalau ikut dari gambar kaki puan ni, mcm cellulitis. Kena pegi cek doc. Kalau sampai dah ada keluar air tu, boleh jd ada risiko boleh dpt jangkitan. Kalau tekan area betis tu, jd tenggelam ke mcm mana?

2y ago

Klau tekan area betis x de tenggelam pun