6 bulan keluar cecair jernih melekit

Saya nk tanya sahabat ada tak yang pernah mengalami seperti saya ? Keluar cecair jernih di puting ? Apakah sebabnya

2 Balas

susu badan awak, mean susu kolostrum, xperlu picit, pam or urut ya. boleh trigger early contraction. apa yg awak boleh buat boleh bersih kan nipple awak semasa mandi dgn cotton ball celup cotton ball dlm air bersih dn bersih kan nipple..jgn guna sabun ya.. lagi stu susu tu boleh disimpan.. boleh cari milk collector or shringre dan tadah susu tu.. dn boleh digunakan masa baby lahir nnt..susu badan kita terhasil dr usia kandungan kita 16mggu. so xperlu risau

12mo ago

wslm awak. boleh je. tapi make sure awak tulis label pada susu yg awak simpan. tadah guna milk collector then simpan dlm shringe. dkt shringe tulis tarikh bila awak simpan. susu dlm deep freezer tahan smpi 6bulan. dlm freezer peti ais dua pintu tahan 3bulan

susu awalan ... jgn picit .. bersihkn luaran puting je https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟