Sakit Kepala Teruk

siapa pernah kena sakit kepala berdenyut2 tak henti selama 2 hari, makan panadol pun x da kesan. sakit sangat berlanjutan dr seluruh kepala ke tengkuk. saya skg 14w dan berusia 30an. kandungan ke 3. kandungan sebelum ni ok je. tp kali ni rasa teruk sangat pregnant. 14w alahan masih belum hilang. lewat makan pasti muntah. ada ke sapa2 sama mcm saya

1 Balas

sama saya hari tu,sakit kepala doc suruh ubat still sama last² biar mungkin pembawakan baby.18week baru dapat masuk makanan.