Swab Test

Siapa pernah kena ambil sample dari pangkal rahim ( swab test) untuk check infection waktu pregnant? Memang lepastu ngilu2 sampai nak kencing pun pedih dan jadi tak lawas ke? Saya sampai ada bleeding setitik dua lepas tu ?

2 Balas

Pernah buat tp tk sakit or bleeding. Ada juga tnya Dr kalau buat ni ada effect mcm bleeding ke nnt? Dia kata sepatut nye tk ada, tp kalau ada bgthu dia. Tp bgi saya depends ats Dr yg handle tu juga. Sbb Dr saya buat sgt gentle tk rasa sakit.

Pernah..tp x sakit pun..xde darah pun