Pernah kena Swab Test?

Dah hampir 2 tahun kita berada dalam keadaan pandemik ni. Ada ke yang pernah kena swab test atau langsung tak pernah kena swab test? Ye lah, kadang kita kena lebih berhati-hati dengan situasi tak menentu sekarang kan 😓

Pernah kena Swab Test?
56 Balas

2 kali. Tu pon sebab nk masuk operation room. 1st bleeding and doctor stanby dah kalu continue bleeding terus czer tapi masa tu baru 30weeks je. Nasib bleeding stop. 2nd time masa 35week bleeding lagi and trus kene czer on that day. 2 kali la merasa kene jolok hidung

Tak terbilang sbb walaupun sy kt rumah 24 jam, suami kerja kt luar pergi balik. Sy sejenis lebih elok buat sbb tktau klu suami ni asymptomatic ke apa. Sekali haa lepas kali ke-10 buat, tau suami positif. Dua minggu lepas tu sy pulak positif. So apa salahnya kan 😅

setakat nie bru 1 kali yg jolok hidung tu dgn ank pempuan sy umur setahun sbb close contact dgn sepupu masa puasa tempoh hari. so, seminggu jugak sy dgn ank pempuan sy, mak & abah sy kena kuarantin. alhamdulillah syukur, result kami -ve. #staysafe ya semua mak²

setakat ni bru 1 kli..nasib cucuk hidung ja.. tpi kesian juga anak 1 thn lebih pun kena juga sbb kontak rapat dgn laki, Dan result positif nasib nda merasa 2 kli dlm 1 mggu tu .. nti dekat2 mau bersalin merasa lgi lh ni..

2x, 1st masa nak bersalin bulan 3 Kali kedua 14.8.21 yg lepas and detected positive 😔 sy positif dengan anak yg sulung.. Its a bad experience with a lot of hikmah. Do take care semua 😘

Pernah buat pcr sekali. Anak pun pernah sekali sb warded raya ritu kena infection klau tk, tk blh warded. Suami dh brp kali sb bekerja kan dan buat self test kit sekali

pernah 3 kali sbb kerja kilang so far alhamdulillah -ve & saya settle 2dos vaksin 2hari lepas. semoga kandungan & saya terus sihat hingga ke hari melahirkan

hari ni kena swab sebab kawan positif. doakan sy yaa semua 😭 vaksin complete. sy kerja di tempat high risk as a nurse 😔

pernah utk peniaga kecil2an..kemsukan wad bersalin dan msuk wad semsa ank demam jaudice syukur semuanya..tq lord..🙏🙏

5 kali dah 🥺 disebabkan close contact dengan orang yang positive.. but Alhamdulillah 5x tuu results -ve