sorry mommy

siapa pernah keluar lendir macam nie di awal kandungan.. yang nie keluar tadi selepas saya mandi

sorry mommy
5 Balas

i pun sama, masa 5weeks byk sikit kadang ada campur brownish. i banyakkan bed rest, most of the time mmg i baring je sbb sblm ni i pernh miscarriage… skarang dah masuk 9w. Discharge mcm ni dah kurang, ada kadang2 je bila i minum manis byk sgt or buang air besar.

Ini namanya keputihan/white discharge. Normal utk pregnant mom. Tp kena aware kalau terlampau banyak discharge sampai gatal/berbau kena refer nurse/doc. Sbb boleh jadi infection utk kandungan.

saya pon sama sis.. skg dh 8week pon kdg ada kluar sikit

sy pn MCM ni 9week ni adalah keputihan

ada