36w5days keluar darah bersama lendir

Hi Mummy's normal ke nie keluar lendir bersama darah tapi sakit tiada juga..baby pun aktif je tendang2 gerak kat dalam nie ..sorry sya first Mum sbelum nie prnah jga preggy tapi tak survive kandungan pun smpai 28w je masa tu and masa tu kluar awal jga secara normal pecah ketuban tapi yg sekarang nie confuse.. tolong ye

36w5days keluar darah bersama lendir
7 Balas

kena pergi hospital ye sis, mmg kita x sakit atau xde rasa ape2. tp risau psl baby dlm kandungan tu, jantung dia apa semua kita kna ambik kira, ni pengalaman sy , ank dh 4 org. pernah pergi hospital lambat, jntung bby tak ok, sy kena mrh kt doktor

kalau ada lendir campur darah, tu dikira tanda nak bersalin dah walaupun belum sakit. digalakkan puan pegi hospital, check laluan and jantung baby. bukan apa, memg kita tak sakit, tp risaukan baby kat dalam je..

since sis dah cukup 9 bulan. kalau ade spotting darah, atau sakit ke boleh terus pegi hosp utk check. insyaallah itu semua tanda tanda nya. semoga dipermudahkan ❤️

1y ago

okay Sis...trima kasih yea 🥰sbab takde lagi pengalaman sya mcam nie

Saya branak 3 kali, kuar spotting mcm ni. tp slalu mmg masih di awal2 process kelahiran. usually dlm 1 to 2cm. klu planning branak hospital dekat, boleh start kira contraction.

1y ago

okay Sis thank you 🥰 tapi contraction takde lagi ...Hospital pun memang dekat je

ni tanda bersalin sis.klau sy ikut pglmn sblm ni mmg sy tgu smbil pantau gerak bby.nti makin byk keluar,sakit pun mkin kuat dan kerap.tu mmg dh dkt sgt la

1y ago

Klau blh pantau grk bby ye sis.klau Dh lme sgt xsakit² jgk elok pergi hosp.ade je yg xsakit tiba2 je bersalin

saya kncing kluar tanda mcm ni la pastu dlm dok bsiap mkin kuat skit smpai hspital dah bukaan 3

1y ago

oh....sya smpai skarang nie belum rasa sakit ..kluar darah pun dah takde entah la 😅

kalau dh ada tanda mcm ni terus pergi hospital doc kk bagitahu dkt sy tadi masa checkup

1y ago

Oo...eya .okay Sis trima kasih yea 🥰