Pusat baby

Siapa pernah dpt ubat ni.. Baby dah sebulan.. Tali pusat klip dah jatuh.. Tapi basah Mula berair.. Doctor kesihatan suruh pakai ini.. Tapi caranye tak tahu... Tolong...

Pusat baby
1 Balas

lepas mndi, cuci pusat bby dgn cecair ni.. pakai kapas.. sekali wipe sekali buang.. jgn wipe wipe wipe byk kali.. cuci sampai clear.. agak dah kering, esok repeat lagi.. kalau ade hitam2 ketulan darah dalam pusat, buang keluar.. tapi pasti kn kapas basah dgn cecair tu.. jgn kering2 d tarik plak ya.. 😊